Саке й суші в Torisho Izakaya Sushi Bar на Шота Руставелі
Заклад Torisho Izakaya Sushi Bar починає роботу в Києві, на вулиці Шота Руставелі, 13 листопада, повідомляє Barout.
Тут поєднали два формати: ізакая та суші-бару. Заклад працюватиме на мінус першому поверсі Torisho.

«Ми хочемо максимально передати атмосферу японського формату ізакая, створивши автентичне місце з традиційною кухнею та напоями, де люди будуть відчувати себе невимушено», – розповідають Barout про концепцію.
Проєкт створила ресторанна компанія, яка запустила в Україні формати Torisho, Menya Musashi і 3B Cafe.


«Ізакая в Японії – це бар чи паб на кожен день, створений для зустрічей і спілкування. Зараз цей формат популярний серед усіх: від студентів до підприємців», – розповідають у Torisho Izakaya Sushi Bar.
з меню:
Саке – 69–149 грн
Настоянки – 29 грн
Коктейлі – 89–99 грн
Хайболи – 89–119 грн
Саке-буми – 59/79 грн

«Вечір в ізакая зазвичай починається з пива чи саке під закуски», – кажуть у Torisho Izakaya. За суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.
з меню:
Нігірі – 19–45 грн
Гункани – 35–65 грн
Хосомакі – 29–105 грн
Футомакі – 69–159 грн
Урамакі – 105–195 грн

На відкритті готуватимуть тільки суші та роли. Їх подаватимуть в авторському виконанні шефа.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка й фото: Torisho