Суші та боули в Haka Mada на «Либідській»
Заклад Haka Mada Sushi Bowl Grill розпочав роботу на Великій Васильківській біля станції метро «Либідська».
Це новий проєкт Інни Дворської, колишньої керівниці мережі «Ресторанів Савви Лібкіна».
Це другий заклад Haka Mada в Києві. Перший відкрили у червні 2020-го на вулиці Жилянській.
Вибір назви Haka Mada пояснюють прямим перекладом із японської: «Рисове поле». Засновниця ресторану разом із бренд-шефом Павлом Рукомедою поєднали суші та боули. Вони хочуть показати правильне харчування нового формату, кажуть у закладі.
Тут готують традиційну японську їжу, рибу, супи, салати, боули.
з меню:
Рол з авокадо, вугрем та горіховим соусом – 375 грн
Тако-суші з тунцем – 75 грн
Поке-боул з лососем – 235 грн
Зелений смузі-боул – 215 грн
Ліма-боул – 205 грн
Гьодзе з куркою та креветкою – 185 грн
Безглютеновий кекс на апельсиновому пюре – 100 грн
Також у меню є десерти. Зокрема, тут не використовують білий цукор. При приготуванні використовують кокосовий, тростинний, а також натуральні підсолоджувачі – мед, стевію, кленовий сироп.
У Haka Mada можна замовляти їжу із собою або через доставку службою таксі чи сусідською доставкою в радіусі двох кілометрів від ресторану.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Ярослав Друзюк для The Village Україна, Haka Mada