Перезапуск бару Ivy Bar біля метро «Університет»: що зміниться
Коктейльний бар Ivy Bar у районі метро «Університет» змінить концепцію, повідомляє Barout.

Новий партнер закладу – шеф-кухар і співзасновник Food vs Marketing Женя Михайленко – планує поступово переформатувати бар в ізакаю.


«В ірландців є паб, а в японців є ізакая. Це невеликий заклад, де люди можуть перекусити, випити напої та поспілкуватися після роботи», – пояснює Михайленко.

У закладі планують побудувати кухню з вугільними японськими грилями, але поки готують на невеликій кухні. Уже запустили кілька нових позицій меню, серед яких – страви з трюфелем від постачальника: сендвіч із тунцем і бурата з трюфельним пюре, яку подають із французьким сидром.
«Трюфель – це продукт, який неможливо культувати, на нього треба полювати. Так само й непастеризований сидр є максимально природним продуктом. Виходить таке природне лісове поєднання», – коментує шеф-кухар.


Завдяки цьому інгредієнту в Ivy Bar підкреслюють зв’язок з іншим баром власників – Grails. «Якщо Grails – це «Святий Грааль», то Ivy – «Сади Едему». Через їжу я хотів показати «людські гріхи», тому трюфель – це один із кількох важливих інгредієнтів меню. Він дає зрозуміти, яких делікатесів варто чекати далі», – пояснює Михайленко.
З меню:
«Боби і троянди» (бурата з томатами, трюфельним пюре, оливкою олією та мальдонською сіллю) – 285 грн за 220 г
«Тельбухове, свіже, мариноване» (паштет із курки з цілозерновим хлібом, карамелізованою цибулею, квашеною червоною капустою та огірками) – 175 грн за 430 г
«Боби і троянди» (хумус із рожевою водою, морквою сувід, кростіні та лимоном) – 125 грн за 320 г

Коктейльну карту Ivy Bar не змінюють: готують класичні коктейлі та авторські поєднання на зразок Satan Bless (160 грн) із лікером Tatratea, вишневим кордіалом і лимоном, Cookie Monster (160 грн) із ромом і лікером і Last Word (160 грн) із джином і лікером Maraschino.


Розташування закладу біля парку власники вважають одним із факторів розвитку бару: «У Києві є буквально кілька приміщень із фасадом із виходом на парк. Це тиха вулиця, але в центрі міста».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
17:00–02:00 (середа і четвер), 17:00–04:00 (п’ятниця, субота й неділя)
Де
м. Київ, вулиця Назарівська, 9
телефон
095 631 1206
Фото: Ivy Bar