Перезапуск бару Ivy Bar біля метро «Університет»: що зміниться
Коктейльний бар Ivy Bar у районі метро «Університет» змінить концепцію, повідомляє Barout.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/zUO1k_80cxI1JAe0u_De3A.jpg)
Новий партнер закладу – шеф-кухар і співзасновник Food vs Marketing Женя Михайленко – планує поступово переформатувати бар в ізакаю.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/AkjpzJ-CXrTIL1dg1Q5afQ.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/nsjreWNL_hy5AWKO-l6eIA.jpg)
«В ірландців є паб, а в японців є ізакая. Це невеликий заклад, де люди можуть перекусити, випити напої та поспілкуватися після роботи», – пояснює Михайленко.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/X47Ux268IVenIoFjp9clCw.jpg)
У закладі планують побудувати кухню з вугільними японськими грилями, але поки готують на невеликій кухні. Уже запустили кілька нових позицій меню, серед яких – страви з трюфелем від постачальника: сендвіч із тунцем і бурата з трюфельним пюре, яку подають із французьким сидром.
«Трюфель – це продукт, який неможливо культувати, на нього треба полювати. Так само й непастеризований сидр є максимально природним продуктом. Виходить таке природне лісове поєднання», – коментує шеф-кухар.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/z6OlSOFxVsgHDTwqgDsCOA.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/_CKmAqUs4GGWy9_L9wKY_A.jpg)
Завдяки цьому інгредієнту в Ivy Bar підкреслюють зв’язок з іншим баром власників – Grails. «Якщо Grails – це «Святий Грааль», то Ivy – «Сади Едему». Через їжу я хотів показати «людські гріхи», тому трюфель – це один із кількох важливих інгредієнтів меню. Він дає зрозуміти, яких делікатесів варто чекати далі», – пояснює Михайленко.
З меню:
«Боби і троянди» (бурата з томатами, трюфельним пюре, оливкою олією та мальдонською сіллю) – 285 грн за 220 г
«Тельбухове, свіже, мариноване» (паштет із курки з цілозерновим хлібом, карамелізованою цибулею, квашеною червоною капустою та огірками) – 175 грн за 430 г
«Боби і троянди» (хумус із рожевою водою, морквою сувід, кростіні та лимоном) – 125 грн за 320 г
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/7yLwW8xRM2nLYvpcH6m1UA.jpg)
Коктейльну карту Ivy Bar не змінюють: готують класичні коктейлі та авторські поєднання на зразок Satan Bless (160 грн) із лікером Tatratea, вишневим кордіалом і лимоном, Cookie Monster (160 грн) із ромом і лікером і Last Word (160 грн) із джином і лікером Maraschino.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/bHVqy3eh2BL3OeQIqDVSKA.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/52VWxG5i040a6OsWQXvLJw.jpg)
Розташування закладу біля парку власники вважають одним із факторів розвитку бару: «У Києві є буквально кілька приміщень із фасадом із виходом на парк. Це тиха вулиця, але в центрі міста».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
17:00–02:00 (середа і четвер), 17:00–04:00 (п’ятниця, субота й неділя)
Де
м. Київ, вулиця Назарівська, 9
телефон
095 631 1206
Фото: Ivy Bar
Коментарі
Підписатись