Ресторан «Угольок» на Сагайдачного
Ресторан «Угольок» почав працювати на вулиці Сагайдачного. Його відкрили у колишньому приміщенні Beef & Beer.
Більшість страв готують на вугіллі (хоспер і мангал на відкритій кухні).
У закладі пропонують великі порції ребер. Яловичі ребра готують протягом восьми годин за низьких температур і подають на кістці: «настільки м’яке, що можна їсти ложкою». Свинячі ребра готують упродовж шести годин у хоспері та подають під гірчично-медовим соусом.
З меню:
Ребра яловичі BBQ – 179 грн
Качка з яблуками – 179 грн
Салат з лососем та авокадо – 169 грн
Тирамісу – 129 грн
Бурбон на айві – 55 грн
Мілкшейк Oreo – 85 грн
Селеровий фреш – 99 грн
Інтер’єр оформили у стилі лофт. Серед переваг простору називають «єдиний на Сагайдачного відкритий балкон».
«Угольок» працює в одному приміщенні з піцерією Pizza Factory, тож гостю подають меню з асортиментами двох закладів.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Угольок»