Ресторан «Угольок» почав працювати на вулиці Сагайдачного. Його відкрили у колишньому приміщенні Beef & Beer.

Більшість страв готують на вугіллі (хоспер і мангал на відкритій кухні).

У закладі пропонують великі порції ребер. Яловичі ребра готують протягом восьми годин за низьких температур і подають на кістці: «настільки м’яке, що можна їсти ложкою». Свинячі ребра готують упродовж шести годин у хоспері та подають під гірчично-медовим соусом.

З меню:

Ребра яловичі BBQ – 179 грн

Качка з яблуками – 179 грн

Салат з лососем та авокадо – 169 грн

Тирамісу – 129 грн

Бурбон на айві – 55 грн

Мілкшейк Oreo – 85 грн

Селеровий фреш – 99 грн

Інтер’єр оформили у стилі лофт. Серед переваг простору називають «єдиний на Сагайдачного відкритий балкон».

«Угольок» працює в одному приміщенні з піцерією Pizza Factory, тож гостю подають меню з асортиментами двох закладів.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

12:00–23:00

Де

вулиця Сагайдачного, 35

телефон

050 458 80 80


Фото: «Угольок»