Гастробар «Барсук» почав роботу в тестовому режимі на вулиці Княжий Затон, на Позняках. Офіційне відкриття планується 18 вересня. 

Ресторан відкрили на умовах франшизи від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» з концепцією гастробару – сніданки весь день, космополітична їжа та коктейлі.

«У нашому закладі на Позняках ми не змінюємо основу концепції. Це буде передусім саме гастрономічне місце, однак ми хотіли зробити його надзвичайно красивим. І, здається, це вийшло. Це сучасний яскравий заклад, у якому є все, за що можна любити круті гастробари», – пояснює керівник закладу Михайло.

з меню:

Сет закусок з ростбіфом – 189 грн

Фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом – 69 грн

Боул з авокадо, бобами едамаме, вершковим сиром, кіноа та свіжими томатами – 139 грн

Крем-суп з гарбуза з тигровими креветками – 119 грн

Пікантний том-ям з лососем і тигровими креветками – 59 грн

Гуакамоле з м’яким яйцем, свіжою кінзою, гострим чилі й теплим гречаним багетом – 79 грн

Коктейлі – 99–119 грн

Заклад розрахований на 75+ посадкових місць. У ньому дві зали та кілька ніш.

Біля входу – скульптура величезного «Барсука» в короні, усередині – сюрреалістичні картини, дзеркала, неонові інсталяції та живі рослини.

Літній майданчик планують відкрити вже з наступного року.

Це третій «Барсук» у Києві. Другий такий заклад улітку відкрили на Солом’янці. Перший «Барсук» від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» почав роботу на Печерську у 2010 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Коли

11:00–23:00 (понеділок), 10:00–23:00 (з вівторка по неділю)

Де

вулиця Княжий Затон, 14-Б


Обкладинка і фото: «Барсук»