Ресторан Positano на Березняках – у рейтингу 40 найкращих піцерій Європи
Київський ресторан італійської кухні Positano посів 34 місце в рейтингу найкращих 50 піцерій Європи, оголосили на церемонії нагородження 50 Top Pizza Europe 8 вересня.


Positanp входить до ресторанів Fozzy Group, кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Основу меню створив Марко разом з піцайоло Енцо Коччею з Неаполя.

У закладі подають традиційні й авторські піци, які готують у дров’яній печі від майстра Стефано Феррара, пасту фреска, закуски, основні страви й десерти та карту натуральних італійських вин.
Рейтинг 50 Top Pizza складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та в глобальному вимірі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних і сезонних інгредієнтів.
Торік Positano ввійшов до 50 найкращих піцерій світу за версією премії.
Раніше ми розповідали, що Positano включили до рейтингу найкращих піцерій Європи за версією видання Big 7 Travel.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Positano