Сімейний грузинський ресторан «Дедіко» від засновників Hangover
Неподалік від Севастопольської площі (проспект Лобановського, 6) відкрили грузинський ресторан «Дедіко». «Українською дедіко – матуся. А де може бути смачніше, ніж у неї?» – пояснюють концепцію у закладі.
Співзасновники закладу – Ольга Рижик (Hangover, D.Fleur), Євген Дулін (Hangover, D.Fleur), Одарка Шевченко (D. Fleur, Hangover) та Олег Гавриленко («Хінкальня Gogi», Contrabando Food & Wine).
Ресторан двоповерховий, розділений на чотири зали та дитячу кімнату (у період карантинних обмежень кімната не працює, попереджають у закладі).
У «Дедіко» обіцяють «традиційні грузинські й авторські страви за демократичними цінами». У барній карті – вина Шато Мухрані, чача та домашні лимонади.
З меню:
Пхалі – 79 грн
Рулетики з баклажану з горіхом – 119 грн
Хачапурі по-аджарськи – 145 грн
Домашній грузинський салат – 99 грн
Харчо – 76 грн
Лобіо – 99 грн
Річкова форель – 199 грн
Шоті – 15/25 грн