Ресторан Sin почав роботу на бульварі Лесі Українки, у Печерському районі. Заклад наразі працює у форматі soft opening.

Sin у перекладі з англійської – «гріх». Слоган закладу: «Sin, він для кожного свій». Відкрилися на локації, де раніше працювали заклади Almondo та Gatsby.

Заклад позиціює себе як «новий ресторан світової гастрономії». Пропонують закуски, салати, супи, а також роли.

Серед основних страв: риба на грилі, стейки, T-Bone з ягняти та два види бургерів (один з м’ясом Beyond Meat). Можна також замовити десерти.

Шеф-кухар Sin – Терентій Сопін, який раніше працював у закладах Win Bar і Milano Torino Vermuteria.

«Я працюю на локальних продуктах. Зараз асортимент фермерського українського продукту повністю задовольняє потреби. Але ви навіть не уявляєте, скільки «золота» росте в нашій країні та не є популярним брендовим продуктом регіону, як, наприклад, у Франції. Я бачу майбутнє розвитку сучасної авторської кухні в поєднанні непоєднуваного, на перший погляд. За фудперінгом майбутнє смаків», – коментує Сопін.

З меню:

Зелений горох з піною том ям і стружкою тунця – 145 грн

Смажений топінамбур із кремом з печеного яблука та селери – 209 грн

Рол Філадельфія з лососем – 275 грн

Салат Цезар з куркою – 190 грн

Салат з телятини та сморчками – 265 грн

Сібас на грилі з лимонно-оливковим соусом і мікс-салатом – 380 грн

Дабл чизбургер – 290 грн

Морквяний медовик – 145 грн

Вина в келиху – від 145 грн

Вина в пляшці (червоні) – від 950 грн

У винній карті – понад 50 позицій світових вин, зокрема ігристі вина,  шампанське. Вино можна замовити в келихах (обрати серед 9 позицій) і в пляшках (понад 40 позицій).

Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–00:00 (понеділок-п'ятниця)

12:00–00:00 (субота-неділя)

Де

бульвар Лесі Українки, 34

телефон

095 333 13 83


Фото: Sin