Ресторан Sin на Печерську
Ресторан Sin почав роботу на бульварі Лесі Українки, у Печерському районі. Заклад наразі працює у форматі soft opening.
Sin у перекладі з англійської – «гріх». Слоган закладу: «Sin, він для кожного свій». Відкрилися на локації, де раніше працювали заклади Almondo та Gatsby.
Заклад позиціює себе як «новий ресторан світової гастрономії». Пропонують закуски, салати, супи, а також роли.
Серед основних страв: риба на грилі, стейки, T-Bone з ягняти та два види бургерів (один з м’ясом Beyond Meat). Можна також замовити десерти.
Шеф-кухар Sin – Терентій Сопін, який раніше працював у закладах Win Bar і Milano Torino Vermuteria.
«Я працюю на локальних продуктах. Зараз асортимент фермерського українського продукту повністю задовольняє потреби. Але ви навіть не уявляєте, скільки «золота» росте в нашій країні та не є популярним брендовим продуктом регіону, як, наприклад, у Франції. Я бачу майбутнє розвитку сучасної авторської кухні в поєднанні непоєднуваного, на перший погляд. За фудперінгом майбутнє смаків», – коментує Сопін.
З меню:
Зелений горох з піною том ям і стружкою тунця – 145 грн
Смажений топінамбур із кремом з печеного яблука та селери – 209 грн
Рол Філадельфія з лососем – 275 грн
Салат Цезар з куркою – 190 грн
Салат з телятини та сморчками – 265 грн
Сібас на грилі з лимонно-оливковим соусом і мікс-салатом – 380 грн
Дабл чизбургер – 290 грн
Морквяний медовик – 145 грн
Вина в келиху – від 145 грн
Вина в пляшці (червоні) – від 950 грн
У винній карті – понад 50 позицій світових вин, зокрема ігристі вина, шампанське. Вино можна замовити в келихах (обрати серед 9 позицій) і в пляшках (понад 40 позицій).
Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
10:00–00:00 (понеділок-п'ятниця)
12:00–00:00 (субота-неділя)
Де
бульвар Лесі Українки, 34
телефон
095 333 13 83
Фото: Sin