Винний бар «Синичка» на барахолці «Кураж»
Винний бар «Синичка» відкривають на барахолці «Кураж», яка 25 липня повертається після тимчасової перерви через карантин. Про це пише Barout.
Ідея відкриття бару належить засновниці «Куражу» Альоні Гудковій, а винну карту «Синички» розробляв шеф-сомельє goodwine Роман Ремеєв.
Бар спеціалізуватиметься на натуральних винах, також можна буде придбати класичні тихі й ігристі вина.
«Натуральні вина – не буквальна назва, адже в цілому всі вина натуральні. Набагато краще передає їх суть фраза low intervention. Для розуміння можна зробити градацію: індустріальні вина, вина від приватних виробників, органічні вина, біодинамічні вина та low intervention вина, у виробництво яких люди втручаються найменше», – коментує Гудкова.
У «Синичці» пропонують вина від 70 гривень за келих і від 335 гривень у пляшках. Сомельє рекомендує позиції Pet-Nat із німецького регіону Пфальц, Perfect Day із Австрії та Harslevelu із Угорщини.
Бар працюватиме під час барахолок «Кураж», що проходять на вихідних на ВДНГ. Перший після перерви «Кураж» заплановано на 25–26 липня.
Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: «Кураж»