Заклад Rabbit Habit на Шота Руставелі
Заклад Rabbit Habit почав роботу в тестовому режимі на вулиці Шота Руставелі в Києві.
«Rabbit Habit – easy bar з корисною та смачною їжею, до якої дуже просто звикнути. Місце, де можна бути простішим і де все легше: їжа, музика, люди», – розповідають у закладі, який запустили подружжя рестораторів Арен і Валентина Мартиросян разом з Оленою Симоненко.
У меню закладу: боули, салати, авокадо-тости, супи, м’ясні й рибні страви, а також десерти без цукру від Світлани Савченко та суперфуди.
Меню розробляла команда фахівців: дієтолог, психолог і health-коуч Юлія Копиткова та шеф Павло Ключник, учасник телешоу «МастерШеф Професіонали». Коктейльну карту підготував Назар Макаров (FULL Bar, Barvy), найкращий бармен України за версією конкурсу World Class.
У Rabbit Habit можна замовляти сніданок з 9:00 до 18:00. «Ми не дотримуємося повністю формату здорового харчування, де занадто багато слова «ні», щоб жити легко», – додають у закладі.
З меню:
Ягідний смузі боул – 149 грн
Банановий хліб з грецьким йогутом – 127 грн
Панкейки з карамельним соусом, згущеним кокосовим молоком з матчею та сезонними ягодами – 158 грн
Тост з авокадо, томатами, бобами едамаме, насінням льону та кунжутом – 185 грн
Хумус з сочевиці з овочевою сальсою та з лляними хлібцями – 85 грн
Чипси кейл з пармезаном – 95 грн
Цукіні паста з телячими щічками під соусом марінара – 148 грн
Качина ніжка під сливовим соусом з кіноа й овочевою сальсою – 269 грн
Коктейль Creamy Negroni – 175 грн
Коктейль «Полуничний чизкейк» – 165 грн
За дизайн закладу відповідала студія Володимира Непийводи та Дмитра Бонеска YOD Design (Loggerhead, Win Bar).
Разом із баром у Rabbit Habit 46 посадкових місць, працюють літня тераса та вікно take away.
Раніше The Village Україна писав про ресторан грузинської кухні «Джаніко» на Бессарабській площі.
Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Rabbit Habit