Ресторан грузинської кухні «Джаніко» на Бессарабській площі
Ресторан грузинської кухні «Джаніко» почав роботу на Бессарабській площі в Києві.

Наразі заклад працює в тестовому режимі на колишній локації Loft Bar. Вхід у заклад − праворуч від воріт Бессарабського ринку з боку Крутого узвозу й вулиці Басейної. У ресторані − два зали, розраховані на 80 гостей, і літня тераса біля фасаду ринку.


«Джаніко» −це символ спогадів про численні грузинські канікули, сонячний настрій, справжню домашню кухню й галасливі, колоритні застілля в автентичних двориках Тбілісі», − розповідають у закладі.


Меню ресторану позиціонують як «прості, зрозумілі страви, які підходять для друзів і всієї сім’ї». Меню ресторану розробив шеф-кухар Іраклій Кемашвілі.

З меню − хінкалі по 18 гривень за штуку, хачапурі від 90 гривень, суп харчо та долма. Є страви на мангалі: шашлик із баранини, свинини чи курячого стегна, люля-кебаб, скумбрія та лосось на мангалі.


Також тут пропонують класичні й авторські коктейлі та винну карту з традиційними грузинськими й вірменськими винами. Вартість келиха − від 40 до 137 гривень. З безалкогольних напоїв − домашні лимонади, кава та соки.
З меню:
Асорті пхалі зі шпинату, буряка і моркви − 75 грн
Салат з бастурмою − 119 грн
Хінкалі − 18 грн за шт
Хачапурі по-аджарськи − 95 грн
Долма − 118 грн
Люля-кебаб курячий − 98 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Джаніко»