П’ятий заклад мережі «Хлібний» на Хмельницького
Кафе-пекарня «Хлібний» 26 червня почне роботу на вулиці Богдана Хмельницького, 32, поблизу станції метро «Золоті ворота». Це п’ятий заклад мережі в Києві.
Як і решта закладів, працюватиме за принципом самообслуговування, окрім кафе в Пасажі, де використовують формат ресторанної подачі. У меню будуть усі позиції, що й в інших закладах мережі.
Будуть починати роботу о 07:30. Традиційні ранкові страви (сирники, яєчня з шинкою, авокадо тост) доступні впродовж усього дня.
У новому «Хлібному» буде два рівні, 103 посадкові місця всередині й 48 місць на терасі. Розташували його неподалік від перетину вулиць Хмельницького й Лисенка, у колишньому приміщенні бутику Marc Cain.
За інтер’єр нового закладу відповідала дизайнерка Маша Шубіна, яка розробляє всі кафе «Хлібний». Для столів тут використали натуральний мармур, а також авторський декор. Індивідуально для закладу виготовляли триметрову люстру. Збережуть традиційний лайт-бокс із зазначенням найближчих станцій метрополітену.
З МЕНЮ:
Пончик – 15 грн
Ватрушка – 30 грн
Класичний круасан – 30 грн
Мигдальний круасан – 40 грн
Вафельний торт – 60 грн
Сандвіч з шинкою і сиром – 95 грн
Сандвіч з халумі – 120 грн
КАВа:
Еспресо – 30/40 грн
Фільтр – 50/60 грн
Капучино – 50/60 грн
Лате – 55/75 грн
За випічку відповідає пекар Владислав Марчук. За каву – чемпіон світу 2018 року з приготування кави в джезві Слава Бабич.
«Хлібний» – комбінований формат пекарні й кафе. Перший заклад під назвою «Хлебный» відкрили в 2018 році поблизу «Олімпійської» Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна (Holy Burger). Після цього власники змінили вивіски та комунікацію на варіант «ХЛБНЙ». П’ятий заклад запускають з україномовним варіантом неймінгу «Хлібний».
Також заклади мережі працюють на вулицях Хрещатик і Шота Руставелі та в Пасажі.
Раніше The Village Україна розповідав, що власники Заходякін і Косічкіна перезапустили «Стейкхаус».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.