Шаурма з крабом у барі Crabzilla на Подолі
Бар Crabzilla почав роботу на вулиці Межигірській на Подолі. Заклад розташований на колишньому місці закладу Doska Bar.
«Джерелом натхнення для створення Крабзілли стала Ґодзілла − монстр родом з Японії. А Крабзілла − це гігантський краб, мати всіх крабів. Тому напрям кухні − це азійське бістро», − розповідають у закладі.
Заклад вирішили зробити у стилі диско 80-х років: в інтер’єрі використали касети з авторської колекції, диско-кулі та японські магнітоли.
У барі пропонують крабову шаурму, салат із крабовими паличками, боул із м’яса краба та крабовим паті. Серед напоїв − ігристі та білі вина, легкі коктейлі, сидр і пиво. Невдовзі у Crabzilla з’явлиться рамен та авторська коктейльна карта.
З меню:
Салат із крабовими паличками − 69 грн
Боул із м’ясом краба та кус-кусом − 119 грн
Крабова шаурма − 115 грн
Краб-начос − 75 грн
Крабокота з манговим кюлі − 55 грн
Лимонад цитрусовий − 55 грн
Лате − 45 грн
Раніше у цьому приміщенні працював заклад A1Bar.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Crabzilla