Заклад Hakamada Sushi & Bowl на Жилянській
Заклад Hakamada Sushi & Bowl 18 червня почав роботу на вулиці Жилянській у бізнес-центрі «Євразія». Пропонують збалансоване, корисне і легке харчування, кажуть у закладі. Вибір назви пояснюють прямим перекладом із японської: «Рисове поле».
На відкритій кухні готують традиційну японську їжу, рибу, супи, салати, а також рамен. Урізноманітнили меню боулами. «Баланс та усвідомлений підхід до харчування допомагає досягати цілі, тому ми доповнили традиційну японську кухню боулами – збалансованим комплексом продуктів зі збереженими поживними речовинами», – розповідає The Village Україна засновниця закладу Інна Дворська.
Щоранку подають сніданки (з 8:00 до 12:00 у будні, з 10:00 до 13:00 у вихідні), можна замовити також десерти. «Віримо, що десерти можуть бути корисними. Замість білого рафінованого цукру ми використовуємо натуральні підсолоджувачі: мед, кокосовий цукор, стевію, кленовий сироп, сироп топінамбура чи фініки», – розповідають у Hakamada.
Для вегетаріанців і веганів страви та напої готують на рослинному молоці.
З меню:
Рол «Філадельфія» з лососем – 285 грн
Рол з татакі тунцем – 325 грн
Рамен із куркою – 180 грн
Боул з гуакамоле та кіноа – 187 грн
Тост з авокадо, лососем та сиром – 187 грн
Зелений смузі-боул – 215 грн
Апельсиновий фреш – 70 грн
Капучино – 80 грн
Можна також замовити чай, каву, лимонади. З алкоголю – вино і крафтове пиво.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Hakamada Suhi & Bowl