Ресторан Chang на Ярвалу перезапустили: тепер азійська кухня, а не лише в’єтнамська
Бістрономію Chang на вулиці Ярославів Вал вирішили перезапустити – тепер пропонують страви азійської кухні, а не лише в’єтнамської.
«Наші гості більше року просили в нас багато азіатських страв, але в межах в’єтнамської бістрономії це було неможливо. Коли почався карантин, ми вирішили скористатися нагодою, вільною кухнею, невмінням сидіти вдома й розширити свої горизонти», − розповідає керівниця закладу Крістіна Граненко The Village Україна.


Для цього вирішили переобладнати кухню й додали нові розділи в меню з азіайськими стравами. Зокрема, нігірі від 65 гривень, фелікс-роли з лососем, креветками чи грушею і горгонзолою від 75 гривень, а також роли без рису, гьодзе та сяолунбао.


Водночас зберегли страви з в’єтнамської кухні, залишили супи фо, немі, рис жасмин з куркою й ананасом, рисову локшину з телятиною в кокосовому соусі та м’ятно-лаймовий шу.
Наразі Chang приймає відвідувачів лише на літній терасі.
Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Chang