7 форматів їжі у фудхолі Дмитра Борисова: Gastrofamily Food Market на Бессарабці
Gastrofamily Food Market почав роботу на Бессарабській площі. Це колишня локація I'm Burger та Salo Bar на розі вулиці Басейної та Бессарабського проїзду.
Перший фудмаркет від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі − відвідувачів приймають на літній терасі.
Фудхол об’єднав сім різних закладів сегмента smart casual: п’ять на першому поверсі та ще два на другому.
Серед закладів: «Білий Налив» із чотирма видами сидру, настоянками та легкими коктейлями, «БПШ» із біляшами, пончиками та шаурмою, Dogz&Burgerz із крафтовими бургерами й хот-догами й Oxota na Ovets із паназійською кухнею.
Також у фудхолі розташували «Шашлики, вино та друзі» – новий формат від Борисова з кавказькою кухнею. Серед меню – кілька видів шашликів від 69 гривень, хінкалі по 19 гривень і хачапурі.
Також у фудмаркеті є сіфуд-формат Mushlya, де пропонують мідії, креветки та равлики булоти, і моцарела-бар Pinzarella, де подають кілька видів римської піци з печі, тірамісу та салати.
У майбутньому Gastrofamily Food Market планує влаштовувати вечірки та концерти від українських артистів.
З меню:
Казанок мідій у вершковому соусі з багетом – від 69 грн
«Цезар» із куркою – 79 грн
Роли «Філадельфія» з лососем – 159 грн
Beyond Burger із рослинним м’ясом – 89 грн
Хот-дог – від 29 грн
Шаурма – від 69 грн
Сидр – від 29 грн
Плов із м’ясом і сухофруктами – 69 грн
The Village Україна анонсував відкриття фудхолу в матеріалі про найбільшу кризу в історії українського ресторанного бізнесу.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Gastrofamily Food Market