Точка мережі «Супкультура» на Воздвиженці
Нова точка мережі «Супкультура» почала роботу у дворі готелю «Воздвиженський», за 20 метрів від Андріївського узвозу.
«Ця точка також належить іншим франчайзі, аніж інші дві в Києві, власники власноруч працюють на ній», – розповіли The Village Україна у мережі.

В меню точки під час карантину базові супи мережі – сочевичний, грибний і сирний у їстівних горнятках. Використовують лише натуральні інгредієнти: сезонні овочі, місцеві продукти і спеції. Страви не містять м’яса, яєць, посилювачів смаку та аромату.

Хлібний стакан використовують як альтернативу одноразовому посуду. Він не забруднює оточення пластиком та склом.
Біля точки є посадкові місця на вулиці. «Наразі відвідувачів насправді дуже мало на всіх наших точках в Україні, але ми не маємо іншого вибору, окрім як працювати, ми сподіваємось, що після закінчення епідемії всі наші точки продовжать працювати, наразі ми отримуємо збитки», – розповіли у «Супкультурі».
У Києві три точки «Супкультура». Також заклади мережі працюють в інших містах України.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Скульптура