Паста й вино з ресторану італійської кухні Under Wonder
Доставка дня – ресторан італійської кухні Under Wonder, який працює в Києві з 2009 року. Особливістю закладу є робота в цілодобовому режимі, але під час карантину він перелаштувався на доставку за графіком 10:00–22:00.
У меню – паста й ризотто власного виробництва (178–398 грн), страви з риби й морепродуктів (290–390 грн), страви з м’ясом і птицею (214–428 грн), а також супи, салати й тартари. Пропонують і вибірку вина.
Окрім того, у закладі триває сезон страв зі спаржі: наприклад, пропонують спаржу з телятиною та соусом із білого шоколаду з каперсами та спаржу з креветками, овочами, чорізо й цибулевим соусом із бодяном.

Також в Under Wonder запустили продаж напівфабрикатів для приготування вдома: рублений біфштекс з яловичини (88 грн), філе-міньйон (178 грн) і бістека «Фіорентина» (220 грн).


з Меню:
Гарбузово-імбирний суп із горгондзолою – 126 грн
Равіолі «Карбонара» – 178 грн
Канелоні з копченим соусом болоньєзе та моцарелою – 204 грн
Телячі щоки з картопляно-трюфельним пюре, броколі та цвітною капустою – 298 грн
Філе окуня з пюре із пастернака з грибами та маслом авокадо – 290 грн
Тартар із телятини – 198 грн
Салят Under Wonder Green – 112 грн

Як замовити: За номером 098 203 43 94, а також у сервісах Uber Eats і Raketa. Приймають замовлення з 10:00 до 22:00. Доставка від 400 гривень безкоштовна.
У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.
Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.
Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: Under Wonder