Чикен карі і смажений рис із ресторану індійської кухні «Гімалая»
Доставка дня – ресторан індійської кухні «Гімалая», який працює в Києві з 1997 року, а також кафе Balu від власників.
«Ми на карантині. Це означає, що кілька тижнів ми не зможемо бачитися з тобою. Це твоя і наша безпека. Але що, якщо індійська пряна кухня допоможе зміцнити імунітет? Тому ми приймаємо замовлення на доставку й самовивіз», – кажуть у закладах.
У меню «Гімалаї»– основні страви на зразок курячого філе у томатно-цибулевому соусі ханді чикен (181 грн), баранина у м’ятно-шпинатному соусі матан мінт (218 грн) і смажений рис басматі із курячим філе (144 грн). Також пропонують індійський хліб із тандуру, гарячі закуски, салати й десерти.
У свою чергу, в Balu пропонують страви з рибою та морепродуктами (195 грн), панір (138 грн) і рис (35-128 грн).
з Меню:
Чикен тікка масала – 215 грн
Баттер чикен – 215 грн
Авокадо прон салат – 189 грн
Тандурі чикен – 198 грн
Чилі чикен – 172 грн
Томатний суп – 85 грн
Як замовити: Balu приймають замовлення через сервіси Uber Eats і Glovo Uklon. У будь-яку точку Києва можуть доставити на таксі, від 600 гривень – доставка безкоштовна. «Гімалая» працює з сервісами Uber Eats, Glovo, Raketa та Menu.ua. Приймають замовлення з 11:00 до 22:00.
У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.
Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.
Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: Himalaya