Паста, десерти й круасани з Bassano
Доставка дня – ресторан італійської кухні й «бібліотека солодощів» Bassano. Власники об’єднали роботу двох закладів у Києві й пропонують замовляти страви та десерти на сайті.
«Ми об’єднали меню ресторану й кондитерської, щоб оптимізувати роботу кухні та полегшити вибір нашим гостям. Щодня зранку ми випікаємо ароматний хліб: білу та солодову чіабату, гречаний багет, а також хрусткі круасани», – розповідають у Bassano.
Для доставки в кафе пропонують основні позиції з меню: «Сніданки» (95–195 грн), «Паста» (130–240 грн), «Ризото» (180–290 грн), «Равіолі» (125–190 грн) й «Основні страви» (220–390 грн).
Наприклад, у меню тальятелле з качкою та грибами (215 грн за 260 г), равіолі з куркою у вершковому соусі (160 грн за 280 г), ризото з лососем, томатами й моцарелою (230 грн за 360 г), біфштекс із молодою картоплею та пармезаном (380 грн за 200 г) і качина ніжка конфі з картопляним пюре та грибним соусом (220 грн за 420 г).
Із меню Bassano Dolceteka можна замовити випічку, на зразок гречаного багета (45 грн), чіабати (25 грн), круасанів (35–65 грн), а також домашнього печива (75–100 грн), конфітюрів і йогурту домашнього виробництва. З десертів – чизкейк (110 грн), медовик (65 грн) та «Естерхазі» (85 грн).
Також Bassano пропонують набори для приготування пасти вдома: 90 гривень за 200 грамів тальятелле або гарганелле, а також соуси й додатки до пасти.
з Меню:
Авокадо-тост – 180 грн
Сирники з рикоти – 110 грн
Тальятелле «Болоньєзе» – 130 грн
Салат Bassano – 210 грн
Равіолі зі шпинатом і рикотою в томатному соусі – 125 грн
Ризото з копченим буряком і телячими щічками – 290 грн
Дорадо в травах з оливками й томатами – 390 грн
Малиновий чизкейк – 120 грн
Десерт «Пташине молоко» – 90 грн
Медовик із халвою – 70 грн
Як замовити: Замовлення приймають на власну безкоштовну службу доставки по Києву за номером 044 237 79 91. Також замовити можна в Telegram за номером 067 766 84 39 або на сторінках закладів Bassno у Facebook чи Instagram. Замовити можна щодня з 09:00 до 20:00.
У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.
Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: Bassano