Борщ і деруни з ресторану української кухні «100 років тому вперед»
Доставка дня – ресторан нової української кухні «100 років тому вперед».
«Ми – ресторан, а тому не зможемо прийняти вас у себе протягом певного часу, але зможемо зробити все, аби вдома було смачно. Тож наша команда вже готова доставляти вам затишок і смачні страви», – кажуть у закладі, співзасновниками якого є Інна Поперешнюк («Нова Пошта») та шеф-кухар і телеведучий Євген Клопотенко.
Для доставки в кафе пропонують основні позиції з меню: «Перші страви» (130-150 грн), «Основні страви» (95-255 грн), «Закуски» (95-115 грн) та «Солодке» (95-250 грн).
Наприклад, на доставку пропонують «Борщ із печі із м'ясом та сливовим лекваром» (150 грн), «Деруни з базиліком і сметаною» (180 грн) та «Яблуневе суфле з бринзою та гелем із сидру» (110 грн).
з Меню:
Суп із білими грибами – 130 грн
Бограч із копченою паприкою – 150 грн
Банош із бринзою та гливами – 210 грн
Ребра в печі із соусом із хлібного квасу – 245 грн
Котлети з індички та кускус із овочами – 145 грн
Печеня з кроликом, овочами та печеною грушею – 170 грн
Сало з українськими спеціями – 110 грн
Вареники з вишнями – 120 грн
Як замовити: Замовлення приймають на власну безкоштовну службу доставки по Києву за номером 068 068 69 75 або у сервісах Glovo, Uber Eats та Raketa. Замовити можна щодня з 12:00 до 22:00.
У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.
Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: «100 років тому вперед»