Гастропаб «В Ребро» поблизу «Поштової площі»
Гастропаб «В Ребро» почав роботу на вулиці Ігорівській, неподалік станції «Поштова площа». Готують американські BBQ, фірмові реберця, а також бургери та стейки з фермерського м’яса.
Авторське меню «В Ребро» розробив Євгенiй Вишневський, бренд-шеф та власник ресторану. «Ми зробили соляну камеру з гімалайської солі, для того, щоб власними силами доводити м'ясо до тих характеристик, які нам необхідні. Концепція закладу зводиться до того, що все, що ми можемо зробити самостійно – ми робимо самі», – коментує він.
Для приготування фірмових реберець заклад використовує українську фермерську свинину м'ясних порід, вміст жиру якої не перевищує 20%.
До м'яса пропонують шість сортів пива: чотири імпортних, та два від українських пивоварів (75 грн за келих).
Ресторан розрахований на 80 гостей. В залі влаштовують покази футбольних матчів. Ще 40 відвідувачів можуть поміститись на терасі та у літньому барі.
З меню:
Начос з рваною свининою, сальсою та сиром – 99 грн
Тартар з яловичини – 180 грн
Пастрамі – 140 грн
Копчений стейк рібай –130 грн за 100 грн
Копчені свинячі ребра в соусі BBQ – 250 грн
Чізбургер «В Ребро» з копченою котлетою – 160 грн
Раніше у цьому приміщенні працював заклад «Птаха». Це другий заклад «В Ребро» у Києві. Перший «В Ребро» відкрили на Оболоні. Раніше він ставав фіналістом премії «Соль» як найкращий м'ясний ресторан країни.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «В Ребро»