Веганський ресторан DYVO поблизу Софійської площі
Веганський заклад DYVO почав роботу на вулиці Софіївській недалеко від Софійської площі, повідомляє Post Eat.
Заклад позиціонує себе як «гастрономічний вега-портал», наразі він працює в тестовому режимі.
Філософія ресторану – zero waste, тому тут використовують екологічний посуд, виготовлений з бананового листя.
«Я досить давно дотримуюся вегетаріанського способу життя. І мене як вегетаріанця зазвичай питають, що ж ми їмо. У переважної більшості людей досить помилкове сприйняття рослинного харчування. Тому я вирішив замість 1000 слів, просто відкрити один ресторан, який з перших днів своєї появи дав зрозуміти, що він все-таки буде не один», – розповідає власник закладу Борислав Кисельов.
Спеціальна пропозиція від закладу – страви з рослинним м’ясом Beyond Meat. DYVO є першим фудкорнером, де рослинне м’ясо готують на відкритому вогні, запевняють у закладі.
У меню DYVO представлені поєднання рослинних продуктів і різноманітні корисні страви: супи, сети, сендвічі, закуски та додатки до них.
Пропонують сети з болгарським перцем і хрустким тофу та сендвіч із сарделькою Beyond Meat, гливою, зеленню та соусом фета. Також можна самостійно зібрати страву, обравши гарнір, допи, гриль-додатки і соус.
З меню:
Гарбузовий крем-суп – 90 грн
Сет із запеченою картоплею і кабачком гриль – 90 грн
Овочевий бульйон з локшиною – 90 грн
Грибний паштет з крокетами та чіпсами – 90 грн
Сендвіч із сарделькою Beyond Meat, гливою, зеленню та соусом фета – 130 грн
Інтер’єр закладу виконаний з використанням натуральних елементів декору та живими рослинами. Розпис робила київська художниця Христина Гошовська, в закладі проходитиме експозиція її картин.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: DYVO