Крафтові настоянки у барі Black Out на Подолі
У Києві почав роботу бар Black Out на вулиці Костянтинівській, що на Подолі, пише Barout.
У барі спеціалізуються на крафтових настоянках власного виробництва та коктейлях на їхній основі. Також можна замовити крафтове пиво від української броварні Rebrew, в’ялене м’ясо та бургери.


Власники позиціонують заклад як «бар для творчих людей». Black Out розташований на місці закладу «Теремок».
«Вирішили обіграти старий заклад, пофарбувати все у чорний і зробити бар, який буде порталом у все містичне та загадкове. Тож концепція бару – містичність і загадковість, поєднання відпочинку та мистецтва», – кажуть у Black Out.

З меню:
Пиво Rebrew Lager – 60 грн
Сидр Yablo Easy Fizzy – 63 грн
Old Fashioned – 120 грн
Negroni – 120 грн
Aperol Spritz – 95 грн
«Журавлина шипучка» – 89 грн

Коли
16:00-02:00 (з неділі по четвер),
16:00-04:00 (п’ятниця та субота)
Де
вулиця Костянтинівська, 4
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Black Out