Бар «Хвильовий» відкрили нове приміщення – на першому поверсі у дворику поряд з закладом, пише Barout.

Усі вечірки від «Хвильового» тепер будуть проводити у новому просторі, площа якого складає 85 квадратних метрів. Підвал бару змінює формат та стає «затишним спікізі руїн-баром».

У закладі пропонують 20 кранів з крафтовим пивом, сидром, а також подають розливні коктейлі на домашніх заготовках.

«Це перший крафтовий паб у Києві, де немає кухні. А ще це перший музичний заклад в місті, де немає шотів. Ми хочемо бути простим класним баром на районі, де можна потанцювати і випити крафтового пива», – коментує співзасновник закладу Андрій Янковський.

З меню: 

Пиво Kyiv Lager (Underwood) – 40/80 грн

Пиво Wheat (Rebrew) – 40/80 грн

Сидр Naked Apple (Bro Cider) – 40/80 грн

Cherry Fashioned – 160 грн

Whiskey Fizz – 160 грн

Dark and Stormy – 160 грн

Першу вечірку у новому просторі провели 13 лютого. Спершу заклад працюватиме з четверга по неділю у вечірньому форматі.


Коли

18:00 – 04:00 (з четверга по неділю)

Де

вулиця Верхній Вал, 18


  Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Костянтин Гузенко