Точка мережі закладів «Супкультура» (Soup Culture) почала роботу у просторі VE Space, в будівлі «Київпроекту», що неподалік «Театральної».

Точка переїхала з локації на «Золотих воротах», де було менше приміщення.

У «Супкультура» подають крем супи в хлібних їстівних горнятках. Використовують лише натуральні інгредієнти: сезонні овочі, місцеві продукти і спеції. Страви не містять м’яса, яєць, посилювачів смаку та аромату.

Хлібний стакан використовують як альтернативу одноразовому посуду. Він не забруднює оточення пластиком та склом.

У меню у даній точці чотири супи – грибний, сочевичний, сирний та суп дня (щодня різний).

У Києві три точки «Супкультура». Також заклади мережі працюють в інших містах України.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00-21:00 (понеділок - п'ятниця)

12:00-21:00 (субота - неділя)

Де

вулиця Богдана Хмельницького, 16-22

телефон

063 801 89 03