Місяць мексиканської кухні від шефа з Барселони: попап у ресторанах Ігоря Сухомлина
Місяць мексиканської кухні влаштовують у закладах Fish & Pussycat і Forever Young від київських рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. Він почнеться 6 лютого і триватиме упродовж місяця.
У ресторанах діятиме спеціальне мексиканське меню від Пако Мендеса − бренд-шефа ресторану Hoja Santa у Барселоні.


У Forever Young, зокрема, можна замовити сніданки (164-165 гривень) та десерт − корн флан із сиропом агави за 92 гривні.

У свою чергу, в Fish & Pussycat – омлет із тофу, соус з чорних бобів та авокадо (245 грн), гуакомоле з чипсами з поленти (247 грн) та авокадо-канелон із крабом (585 грн).


З напоїв пропонують коктейлі від 145 гривень, текілу і пиво.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Forever Young