Mimosa Brooklyn Pizza повертається: поки як попап у ресторані Fishkultura
Попап закладу Mimosa Brooklyn Pizza почне роботу у ресторані Fishkultura на вулиці Мечникова.
Скуштувати страви з ресторану, який готується до відновлення роботи після пожежі, можна буде 14-26 січня у новому закладі Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна на вулиці Мечникова.
У меню попапу від шеф-кухаря Mimosa Артема Баклицького – дві піци, дві основні страви і десерт тирамісу.
Меню:
Піца «Чотири сири та гострий мед» – 235 грн
Піца «Слабосолений лосось, фенхель і вершковий крем-сир» – 255 грн
Смажені телячі мізки зі щучою ікрою – 159 грн
Канелоні з кроликом у вершковому соусі – 205 грн
Тирамісу – 97 грн
Відновлення роботи Mimosa планують на весну, відповідає за проєкт архітектор Денис Беленко, який готував запуск ресторану.
Заклад Mimosa Brooklyn Pizza – ресторан італійсько-американської кухні у стилі закладів Брукліна, заснований рестораторами Ігорем Сухомлином і Валерієм Гальперіним. Заклад назвали найкращим відкриттям 2017 року за версією ресторанної премії «Сіль».
Увечері 12 грудня 2019 року у закладі на Бессарабці пожежа через проблему з проводкою.
Співвласники Mimosa також володіють рестораном Fish & Pussycat на Басейній. У листопаді Сухомлин і Гальперін відкрили новий формат Forever Young, а в грудні – сіфуд-ресторан Fishkultura.
Обкладинка та фото: Mimosa Brooklyn Pizza