Шаурма у «Першій ліпшій» на Шпитальній у Львові
Точка з шаурмою «Перша ліпша» почала роботу на вулиці Шпитальній у Львові.
Це вже третій заклад у місті від Костянтина Форкера – власника закладів Delicateka, «Корки та крихти» та ресторації «Ґвара».

«Я думав так: хочеш відкрити шаурму? Їдь і наведи приціли, хоча б у Туреччині. Полетіли. Мені сподобалося багато, але не шаурма. Повернувся і ми зробили своє – свій продукт: свій маринад, свій соус, свій підхід до комбінаторики, лаваш. Ми розвиваємось і відкриваємо ось вже третю точку. «Першу Ліпшу» на Шпитальній», – розповідає Форкер.

У «Першій ліпшій», як і в інших точках мережі, можна придбати два види шаурми: за 59 та 75 гривень залежно від розміру. Шаурму готують з куркою, овочами та соусом. Окрім того, працює доставка шаурми по місту.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Перша ліпша»