Перший заклад японської мережі Torisho в Україні
Перший заклад японської мережі Torisho починає роботу у Києві на вулиці Шота Руставелі. Фастфуд почне роботу 25 грудня.
«Відкриваючи Torisho, ми хочемо показати українцям як насправді харчуються японці. Показати, якою багатою, різноманітною і при цьому практичною є справжня японська їжа», – коментують власники київського закладу.


В інтер'єрі закладу використали натуральні матеріали та оздобили авторськими малюнками на стінах. У київському Torisho два зали на 60 посадкових місць та відкрита кухня.


В основі меню — карааге (японська техніка готування курки, м’яса або риби у паніровці). Також у меню є удон, окономіякі (смажений японський омлет), гьодза та десерти.
З меню:
Курячі стегна карааге – 149 грн
Лангустини карааге – 159 грн
Удон-суп з овочами – 139 грн
Удон з куркою карааге – 169 грн
Окономіякі зі свининою – 119 грн
Гьодза з куркою та карі – 79 грн
Гьодза асорті – 109 грн
Смузі – 69 грн
Матча панкейки – 59 грн

Torisho розташований на колишній локації ресторану «Хінкальня». До 13 січня у закладі діє знижка -25% на всі позиції у меню.
Torisho – японська мережа фастфуду, яка зараз налічує понад 150 точок, зокрема, в Японії, Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді та В'єтнамі. Франшизу придбали власники київської мережі 3BCafe та франшизи Menya Musashi.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Torisho