Ресторан Slow Piggy почав роботу на вулиці Генуезькій у Одесі. За форматом Slow Piggy – це м’ясний ресторан, у якому готують стейки та ребра BBQ.

У SlowPiggy для приготування страв використовують аргентинський гриль Parrilla і техаська коптильня BlackIron BBQ.

Бренд-шеф SlowPiggy – Ксенія Амбер, яка зробила акцент у меню на свинині. За особливими рецептами готуються ребра BBQ, рулька, pulled pork для бургера і м'ясо для фірмових сендвічів.

«Особлива технологія коптильні BlackIronBBQ дозволяє постійно підтримувати однакову температуру і повністю контролювати процес приготування, завдяки чому в підсумку виходить м'ясо, яке тане в роті», – розповідають у закладі.

З меню:

Американський сніданок – 110 грн

Ребра BBQ – 235 грн

Шніцель – 195 грн

Стейк рібай – 150 грн

Філь міньйон – 295 грн

Половина курки з овочами гриль – 190 грн

Салат з індичкою – 165 грн

Сирний суп – 90 грн

Курячі крильця – 140 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

Де

Одеса, вулиця Генуезька, 3Б

телефон

068 011 1888