Стейки та ребра у ресторані Slow Piggy в Одесі
Ресторан Slow Piggy почав роботу на вулиці Генуезькій у Одесі. За форматом Slow Piggy – це м’ясний ресторан, у якому готують стейки та ребра BBQ.
У SlowPiggy для приготування страв використовують аргентинський гриль Parrilla і техаська коптильня BlackIron BBQ.
Бренд-шеф SlowPiggy – Ксенія Амбер, яка зробила акцент у меню на свинині. За особливими рецептами готуються ребра BBQ, рулька, pulled pork для бургера і м'ясо для фірмових сендвічів.
«Особлива технологія коптильні BlackIronBBQ дозволяє постійно підтримувати однакову температуру і повністю контролювати процес приготування, завдяки чому в підсумку виходить м'ясо, яке тане в роті», – розповідають у закладі.
З меню:
Американський сніданок – 110 грн
Ребра BBQ – 235 грн
Шніцель – 195 грн
Стейк рібай – 150 грн
Філь міньйон – 295 грн
Половина курки з овочами гриль – 190 грн
Салат з індичкою – 165 грн
Сирний суп – 90 грн
Курячі крильця – 140 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.