Коктейлі і паста в міському кафе Extravert на Ярвалу
Міське кафе Extravert починає роботу на вулиці Ярославів Вал. Заклад займає чотири зали в будинку 1875 року, у якому раніше працювали ресторани Tartine і Kora.

«Extravert City Cafe − це місце для спілкування без кордонів, італійську кухню в авторському прочитанні і людей, відкритих світу», − кажуть в закладі.


Шеф-кухарем закладі є Володимир Холодюк, який раніше працював в ресторані «Итальянская редакция».

В Extravert пропонують страви італійської та авторської кухні: піцу, пасту, різотто з морепродуктами, хумус, салати, тако та сети на компанію.
З основних страв можна замовити філе судака з овочами за 255 гривень чи грудку качки з моркв’яним пюре за 159 гривень. З десертів: яблучний пиріг за 95 гривень і панакота за 85 гривень.
З напоїв пропонують крафтовий чай, матча і лимонади. Серед алкогольних напоїв − вина, віскі, крафтове розливне пиво та авторські коктейлі.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Extravert