Китайський ресторан Soul Kitchen на Воздвиженці
Учасники фудкортів Ulichnaya Eda і «Кураж Базар» Soul Kitchen відкрили однойменний ресторан азійської кухні на Воздвиженці.
Проєкт заснували три роки тому, однак до цього спробувати їхню кухню можна було лише на фестивалях і під час виїзних кейтерінгів.



Засновники позиціонують заклад як «ресторан китайської кухні з нотками кухонь країн-сусідів». Особливістю закладу є те, що всі спеції та соуси в ресторані готують самостійно.
з меню:
Будда-боул – 125 грн
Тайвань-боул – 120 грн
Кокосовий карі-боул – 130 грн
Яєчна локшина з тофу – 105 грн
Соба з морепродуктами –185 грн
Смажений рис із куркою – 130 грн
Курка в кисло-солодкому соусі – 130 грн
Свинина Char Siu – 65 грн/100 гр

Зараз Soul Kitchen працює в тестовому режимі. Офіційне відкриття закладу заплановане на 2 грудня.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Soul kitchen