Традиційний єврейський десерт у кав’ярні «Бабка Бейкері» на БЖ
У Києві на Великій Житомирській запрацювала нова кав’ярня-пекарня «Бабка Бейкері».
Заклад назвали на честь традиційного єврейського десерту – бабки, яка, як зазначають власники, не має нічого спільного з ромовою бабою.
У пекарні готують бабки з п’ятьма різними смаками, зокрема із шоколадом, журавлино, орео та карамеллю.
«Ми хотіли створити маленьке затишне кафе, де завжди пахне випічкою. Не тільки поділитися смаком традиційного десерту, а й показати, як традиції поєднуються із сучасністю», – зазначають власники.
З меню:
Бабка з карамеллю –180 грн
Бабка з шоколадом – 230 грн
Бабка з орео – 230 грн
Веган-бабка з маком – 240 грн
Бабка з цукатами – 150 грн
У меню також мінібабки та веганські бабки на основі кокосового молока. Незабаром планують додати сендвічі із бабок та гарячі сніданки.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Бабка Бейкері»