Рибний ресторан з власним імпортом морепродуктів ЇshFish почав роботу на Оболонському проспекті у Києві, пише БЖ.

У заклад щотижня доставляють устриці з Франції та Нідерландів, лосось із Норвегії, креветки з Атлантики, восьминогів з Марокко, а також дикий улов із Шрі-Ланки.

Особливість закладу – невисокі ціни на свіжу рибу авторського приготування. «У нас власний імпорт морепродуктів без посередників, це дає змогу робити страви доступними за ціною», – кажуть у ресторані.

Меню розробив Іван Міланович, випускник паризької кулінарної академії Le Cordon Bleu і переможець проєкту «МастерШеф-8».

З меню:

Скандинавська макрель з яблуками та печеною картоплею – 77 грн

Салат з лососем, яйцем-пашот і соусом тартар – 127 грн

Стейк із лосося з броколі, соусом зі щавлю і морквяним пюре – 197 грн

Запечені устриці – 297 грн

Устриці Юмма №1 – 67 грн

Пропонують спробувати роли без рису, восьминога су-вид і морського чорта з карі та кокосовим молоком.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Коли

10:00-22:00

Де

проспект Оболонський, 19

телефон

068 883 3133


Фото: ЇshFish