Морепродукти за авторськими рецептами у ресторані ЇshFish на Оболоні
Рибний ресторан з власним імпортом морепродуктів ЇshFish почав роботу на Оболонському проспекті у Києві, пише БЖ.
У заклад щотижня доставляють устриці з Франції та Нідерландів, лосось із Норвегії, креветки з Атлантики, восьминогів з Марокко, а також дикий улов із Шрі-Ланки.


Особливість закладу – невисокі ціни на свіжу рибу авторського приготування. «У нас власний імпорт морепродуктів без посередників, це дає змогу робити страви доступними за ціною», – кажуть у ресторані.

Меню розробив Іван Міланович, випускник паризької кулінарної академії Le Cordon Bleu і переможець проєкту «МастерШеф-8».
З меню:
Скандинавська макрель з яблуками та печеною картоплею – 77 грн
Салат з лососем, яйцем-пашот і соусом тартар – 127 грн
Стейк із лосося з броколі, соусом зі щавлю і морквяним пюре – 197 грн
Запечені устриці – 297 грн
Устриці Юмма №1 – 67 грн

Пропонують спробувати роли без рису, восьминога су-вид і морського чорта з карі та кокосовим молоком.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Фото: ЇshFish