Новий заклад Golda Pita-Bar почав роботу на вулиці Шота Руставелі в центрі Києва.

«Golda – це автентична кухня Близького Сходу», – розповідають у закладі. Тут пропонують мезе, хумус, шаурму та страви на вогні, з алкоголю є коктейлі та вино. Також у меню сніданки.

За кухню у закладі відповідає шеф-кухар Євген Песін, за бар – Андрій Ковальов («Алхімік») та Марина Левадна. У ресторані розповідають, що надихнулися ізраїльською культурою.

З меню:

Хумус та піта – 70 грн

Панкейки з йогуртом – 80 грн

Фалафель з хумусом в піті – 125 грн

Овочі на грилі – 75 грн

Negroni – 165 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00-00:00 (з неділі по середу);

09:00-02:00 (з четверга по суботу)

Де

вулиця Шота Руставелі, 12

телефон

068 397 7070


Фото: GOL`DA pita-bar