Gol’da Pita-Bar на Шота Руставелі
Новий заклад Gol’da Pita-Bar почав роботу на вулиці Шота Руставелі в центрі Києва.
«Gol’da – це автентична кухня Близького Сходу», – розповідають у закладі. Тут пропонують мезе, хумус, шаурму та страви на вогні, з алкоголю є коктейлі та вино. Також у меню сніданки.
За кухню у закладі відповідає шеф-кухар Євген Песін, за бар – Андрій Ковальов («Алхімік») та Марина Левадна. У ресторані розповідають, що надихнулися ізраїльською культурою.
З меню:
Хумус та піта – 70 грн
Панкейки з йогуртом – 80 грн
Фалафель з хумусом в піті – 125 грн
Овочі на грилі – 75 грн
Negroni – 165 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
09:00-00:00 (з неділі по середу);
09:00-02:00 (з четверга по суботу)
Де
вулиця Шота Руставелі, 12
телефон
068 397 7070
Фото: GOL`DA pita-bar