Заклад YUG Restaurant почав роботу в тестовому режимі на узбережжі Чорного моря в Одесі.

Інтер’єр для ресторану розробляла студія Boom Project: заклад розділений на чотири зони з відкритою кухнею, камінним та банкетним залами і терасою на узбережжі.

«Форма слідує за функцією – саме так можна описати наш дизайн. Це баланс відкритої території та зонування, що створює неповторне відчуття обємного і водночас інтимного простору», – розповідають у студії дизайну.

В YUG Restaurant пропонують сніданки, холодні та гарячі закуски. Також подають рибу, м’ясо, піцу, пасту та хачапурі.

Наприклад, можна замовити смажену барабульку за 155 гривень, спагеті з креветками за 157 гривень та хумус класичний за 87 гривень.

З меню:

Сирники – 97 грн

Малосолена тюлька – 77 грн

Тартар з телятини – 187 грн

Мідії у вершковому соусі – 187 грн

Смажені рапани на сковорідці – 161 грн

Цезар з куркою – 143 грн

Уха по-одеськи – 113 грн

Хачапурі по-аджарськи – 85 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00-00:00

Де

м. Одеса, Маячний провулок, 15



Фото: Світлана Манасова, YUG Restaurant