The Independent назвав Київ одним з найкращих міст Європи для гастротуризму
Британське видання The Independent віднесло Київ до переліку найкращих європейських міст для гастротуризму.
«Українська кулінарна сцена» недооцінена, вважають оглядачі видання. Рекомендують спробувати не лише котлети по-київськи, а й інші «зіркові» українські страви: вареники, свинячі вуха, борщ.
Українську кухню радять продегустувати у «Канапі» на Андріївському узвозі та ресторані «Спотикач». У місті є багато хороших грузинських ресторанів, додає The Independent.
Також видання написало, що більшість київських закладів «такі ж дешеві, як чіпси».
До рейтингу потрапили також Марсель і Прованс (Франція), Ібіца (Іспанія), Валлета (Мальта), Афіни (Греція), Курмайор і Альта-Бадія (Італія).
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі