Паб «Кінь у протигазі» у Вінниці від Дмитра Борисова
У Вінниці починає працювати новий паб «Кінь у протигазі». До створення закладу долучилась команда ресторатора Дмитра Борисова.
«Кінь у протигазі» – це історичний паб. Інтер'єр закладу присвячений подіям у Вінниці, що відбувались на початку 20 століття.


У меню – класичні та авторські страви української кухні. Подають, наприклад, вареники з м’ясом мангалиці (вид свинини), паштет з печінки цесарки та фазану, форшмак та інше.
У меню:
Паштет – 59 грн
Вареники з домашнім сиром – 49 грн
Борщ – 59 грн
Салат «Олів’є» – 98 грн
Котлета по-київськи – 98 грн
Мідії у вершковому соусі – 129 гривень

Офіційне відкриття закладу заплановане на 29 вересня.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Сім'я ресторанів Діми Борисова