Випічка без глютену та цукру в кав’ярні Niche на Подолі
У Києві на вулиці Хорива запрацювала кав’ярня Niche, де подають «безгрішну» випічку та десерти без глютену, цукру та лактози.
«Мета Niche – перетворити «мінус» на «плюс». Зробити вимушену дієту корисною, смачною і привабливою для всіх і кожного. Ми очистили смаколики від проблемних інгредієнтів: глютену, лактози, цукру, фруктози, крохмалю та жиру», – коментує засновниця закладу Ліна Бурдук.
У закладі можна придбати мусові та бісквітні торти, тістечка, еклери, чизкейки без молока та інші десерти. Також у Niche випікають цільнозерновий хліб без глютену на заквасках.
З меню:
Чизкейк йогурт-чорниця – 210 грн
Шоколадний торт – 190 грн
Тістечко «Картопля» – 85 грн
Київське тістечко – 190 грн
Кокосовий наполеон – 110 грн
Ферментований десерт із полуницею – 190 грн
Мусовий торт із манго та маракуєю – 190 грн
Окрім закладу на Подолі, у Niche також працює вітрина take-away біля станції метро «Славутич».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Niche