На лівому березі відкриють фудмол з ринком і ресторанами
У Києві на лівому березі відкриють фудмол Food Center, у якому буде ринок з фермерськими продуктами та ресторани. Його планують запустити навесні 2020 року.
Food Center буде розташований у приміщенні колишньої овочевої бази площею 17 тисяч квадратних метрів, у якому буде п’ять павільйонів. У Sea hall розмістять ринок морепродуктів. Він буде виконаний у стилі японського портового ринку.
У Main hall буде дегустаційна зона з м’ясом, сиром, молочними продуктами та бакалією. Фрукти та овочі можна придбати у Fresh hall, прянощі та солодощі – у Color hall. Імпортні продукти будуть представлені у World hall.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Візуалізації: Food Center