Ресторан «Публицист» на Січових Стрільців
М’ясний ресторан «Публицист» відкрили в Києві на вулиці Січових Стрільців, пише Bit.ua.
«Публицист» любить м’ясо, але відповідально ставиться і до інших аспектів меню. Відкритий вогонь. Відкрита кухня. Відкрите спілкування», – розповідають у закладі.

Ресторан відкрили неподалік клубу Atlas, у будівлі колишнього видавництва.
У закладі, крім м’яса, пропонують закуски, салати, супи, ковбаси, рибу, піцу та десерти.

За кухню у новому закладі відповідає Алекс Якутов, відомий роботою в київському ресторані «Гра з вогнем».

Наразі «Публицист» працює у тестовому режимі з 18:00 до 23:00.
З меню:
Карпачо з телятини з маринованим фенхелем – 225 грн
Курча на грилі з які-а-нігірі – 265 грн
Борщ з качки та капустою кімчі – 110 грн
«Цезар» з лососем – 198 грн
Чизкейк бурата – 145 грн
Вино червоне – від 100 грн (келих)

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Публицист»