Хачапурі за традиційними рецептами в ресторані «У Гіоргі» на Воздвиженці
У Києві почав роботу новий ресторан грузинської кухні «У Гіоргі» на вулиці Кожум’яцькій, що на Воздвиженці.
Власники описують свій заклад як «ресторан справжньої грузинської кухні в Києві».Там пропонують хінкалі, хачапурі та інші традиційні страви, приготовлені за сімейними рецептами.



З меню:
Форель по-мегрельськи – 156 грн
Баклажан з горіхами – 83 грн
Харчо – 94 грн
Курча тапака – від 54 грн
Хачапурі по-імеретинськи – 138 грн
Хінкалі – 19 грн/шт.
Шашлик з телятини – 184 грн
Шоколадно-горіховий торт по-абхазьки – 95 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «У Гіоргі»