Diglass Cafe на Великій Васильківській
Ресторан Diglass Cafe почав роботу за адресою Велика Васильківська, 49. Меню закладу розробив бренд-шеф Ігор Брагін.
У Diglass Cafe подають страви європейської кухні, авторські десерти та кілька видів спрітців.
Можна замовити віденський шніцель, качку в томатній глазурі з баношем, бурату з томатним карпачо й соусом песто. З десертів – профітролі з шоколадним соусом та фірмові десерти Diglass, наприклад, шоколадний фондан.
Окрім спрітців, які називають головним напоєм закладу, подаватимуть вино й віденську каву Julius Meinl.
З меню:
Віденський шніцель з картопляним салатом та огірками – 175 грн
Паста з мідіями у винно-томатному соусі – 161 грн
Морепродукти у винно-вершковому соусі – 285 грн
Фірмове курча Diglass – 240 грн
Медовик – 91 грн
Лимонади – від 95 грн
Зараз заклад працює у тестовому режимі, на цей час на все меню кухні діє знижка −40%.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Андрій Жилін для vklybe.tv