Друга «Рыба-Пила» на місці Salo Bar в «Арена-Сіті»
Другий рибний бар «Рыба-Пила» розпочне роботу приблизно 17 вересня у ТРЦ «Арена-Сіті» на місці ресторану Salo Bar.


Це проєкт міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group, представленого у Києві брендами Guramma Italiana та Eshak.


У меню: свіжа риба і морепродукти, суші, щучі котлети, паста з лобстером. Кухнею закладу займається концепт-шеф Bulldozer Group Ukraine Сергій Юрчишин.


У закладі діятимуть щотижневі акції: щопонеділка – барабулька 100 гривень за 100 грамів, щосереди – пів дюжини устриць і келих просеко за 300 гривень, лобстери – щочетверга за 600 гривень.
Також у ресторані подаватимуть вина з різних регіонів світу, серед них українські.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Раніше на місці «Рыбы-Пилы» працював Salo Bar, який відрили 18 квітня. Це був ресторан української кухні, в якому акцент зробили на рецепти борщу з різних регіонів України та сало.
Перший рибний бар «Рыба-Пила» працює на Великий Васильківській.
Дивіться список закладів, які закрили влітку у Києві.
Фото: «Рыба-Пила»