Третій Mushlya Bar у Києві на Подолі
20 серпня о 12:00 почне роботу Mushlya Bar на Контрактовій площі на Подолі. Це третій заклад формату «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» у Києві.
У Mushlya Bar на Спаській так само, як і в закладах на Хрещатику та «Арсенальній», продаватимуть свіжі морепродукти та seafood-сендвічі від 39 гривень.
З МЕНЮ:
Велика устриця з лимоном – 39 грн
Казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 49 грн
Аргентинська креветка-гриль – 39 грн
Пів лобстера-гриль з картопляними діпами – 198 грн
Surf&Turf-бургер із м'ясом та креветками – 59 грн
Сендвіч із малосольним оселедцем – 39 грн
Попкорн із креветок – 59 грн
Келих вина (біле, червоне, брют) – 39 грн
Коктейль Mushlya Spritz – 49 грн



У день відкриття гостей пригощатимуть келихом білого вина та устрицею з лимоном, якщо вони зроблять пост у сторіз Instagram з тегом Mushlya Bar.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
13 серпня Mushlya Bar відкрили на Арсенальній.
Про нові демократичні формати Дмитро Борисов розповідав в інтерв’ю The Village Україна.
Фото: Mushlya Bar