Ресторан індійської кухні Rangoli на Шовковичній
Ресторан індійської кухні Rangoli розпочав роботу на вулиці Шовковичній. Раніше на цьому місці працював ресторан La Piazza.


Заклад спеціалізується на стравах із різних регіонів Індії. У Rangoli представлені веганські позиції, а також страви із птиці, м’яса та морепродуктів.

«Кожен регіон Індії має свій стиль приготування їжі та виразні смаки. Північ відома своїми стравами тандурі та корма, південь славиться гарячою і гострою їжею, схід спеціалізується на карі та чилі; а захід використовує кокосовий горіх і морепродукти. Центральна частина Індії – це суміш всього», – розповіли у ресторані.
З меню:
Чикен карі – 295 грн
Чикен корма – 350 грн
Ламб карі – 395 грн
Сіфуд масала – 695 грн
Чилі-панір – 295 грн
Кадай ведж – 295 грн
Індійська кава – 150 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Rangoli