Винний бар «Бальтазар» у підвалі Бессарабського ринку
Винний бар «Бальтазар» почав роботу в підвальному приміщенні Бессарабського ринку. Заклад працює у тестовому режимі, офіційно його відкриють у вересні.

На фасаді будинку поки немає вивіски, вхід у бар можна ідентифікувати за написом і металевими ручками на фасаді Бессарабського ринку, спрямованого на Крутий узвіз.

У закладі близько 70 місць з високою та низькою посадкою і контактний бар.

Винну карту «Бальтазару» вирішили зробити максимально простою. Кожну з позицій доповнять індикаторами – від найбільш легкого до найбільш інтенсивного алкоголю. У меню також вказуватимуть, з якою стравою найкраще поєднувати напій.

У барі можна придбати червоне, біле, ігристе, помаранчеве та рожеве вино від 95 до 200 гривень за келих. Також є класичні коктейлі та міцний алкоголь.
Страви у «Бальтазарі» пропонують від 90 до 290 гривень. У меню: пюре з баклажанів і соняшника, котлета з баранини та печений ромен.
Коли
12:00-23:00 (з неділі по четвер), 12:00-02:00 (п'ятниця та субота)
Де
Бессарабська площа, 2
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Марго Дідіченко