Буріто та розливне просеко у фудбарі Etc. на БЖ
У Києві на Великій Житомирській почав роботу заклад Etc.foodbar, де подають буріто та коктейлі.
Заклад розташований у відреставрованому старому будинку, де власники залишили автентичний інтер’єр. Новий фудбар створив засновник закладу з в’єтнамською кухнею Pho.Kiev Денис Мельниченко.
«В основі філософії закладу лежить фраза «Ми зрозуміли, що ми інакші». Перероблена арка старого будинку з автентичним інтер'єром. Вечорами тут збираються, щоб випити розливне просеко, з'їсти смачний буріто або салат», – коментують у Etc.
З меню:
Буріто з індичкою – 109 грн
Буріто з тофу – 109 грн
Теплий салат із тунцем – 155 грн
Салат з авокадо на грилі – 125 грн
Пате з індички – 155 грн
Гаспачо – 95 грн
Гарбузовий чизкейк – 95 грн
Лавандовий раф – 69 грн
Окрім залу, де можна замовити їжу, є нижній зал. Там на вихідних влаштовуватимуть вечірки, а невдовзі також запрацює коктейльний бар.
Коли
11:00-00:00 (з понеділка по четвер)
11:00-03:00 (п'ятниця)
13:00-03:00 (субота, неділя)
Де
вулиця Велика Житомирська, 26
телефон
096 120 26 26
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото та обкладинка: Etc.