VarenykyNOW від Дмитра Борисова на площі Льва Толстого
Ресторан VarenykyNOW почав роботу на вулиці Великій Васильківській біля площі Льва Толстого.
Це новий демократичний формат «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова», який ресторатор Дмитро Борисов уперше анонсував в інтерв'ю The Village Україна. Відкрили заклад напроти кінотеатру «Київ» поряд із Bali Bowl Cafe.
«VarenykyNOW – це ще одна спроба зробити сучасну українську кухню більш популярною. Врешті-решт, ми звикли бачити у форматі стритфуду хот-доги, бургери та шаурму. Чому б не звернути увагу на те, що завжди було поруч? В першу чергу, звісно, вареники. Це швидко, смачно, і, до речі, healthy», – розповідає Борисов.
Основна позиція – вареники. Їх поділили на дві категорії – з заварного тіста та полтавські парові. «Ми готуємо вареники на пару з тонкого заварного тіста. Таким чином гість буде чекати на замовлення не більше 1-2 хвилин», – кажуть у VarenykyNOW.
«Начинки – як традиційні (капуста, вишня, картопля), так і більш цікаві – креветки, фуа-гра. Звісно, чорні вареники з судаком також є», – додає Борисов.
з меню:
«Борщ Cayenne» – 49 гривень
Вареники з картоплею та лісовими грибами – 39 гривень
Вареники з вишнею – 39 грн
Вареники з куркою та креветками – 59 грн
Чорні вареники з судаком – 59 грн
Окрошка на кефірі з куркою – 49 грн
Чорноморська устриця – 29 гривень
Український камамбер, запечений у хлібі – 69 гривень
Окрім вареників, пропонують «локальні українські спеціалітети»: два види борщу (один – вегетаріанський), чорноморські устриці, запечений в хлібі український камамбер, паштет з цесарки і «карпачо з сала з карпатським трюфелем».
Інтерв'ю Дмитра Борисова The Village Україна про нову українську кухню та плани на нові формати.
У червні «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова» також запустила формат «БПШ» – з біляшами, пончиками та шаурмою.
25 закладів, які відкрили у Києві в червні
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка: Ярослав Друзюк для The Vlllage Україна
Фото: «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова»